Nyt on vuosikokouksessa valittu hallitus pitänyt ensimmäisen istuntonsa uudessa kokoonpanossaan. Varapuheenjohtajan titteli myönnettiin Annelle. Sihteerin tärkeissä tehtävissä aloittaa Katja. Rahastonhoitajan hommissa jatkaa Eija.

Lisäksi jaettiin muutamia muita e r i t t ä i n   t ä r k e i t ä  vastuualueita kuten Santurin "kiinteistöneuvoksen" tittelit Ramille ja (Mäen) Jarille, "kokoustarjoiluemännyys" Astalle, puhvettitoiminnan johtajuus Seijalle, blogivastuu Eijalle jne.

Kokousväki myönsi myös yksimielisesti "kyläpoliisin" arvonimen eräälle henkilölle hänen ihailtavan ansiokkaasta huomioinnista, joka on kohdistunut kyläraitimme tie- ja latuliikenteen järjestelyihin. Tätä viranhaltijaa emme kuitenkaan aio tässä julkaista, sillä virka julistettiin salaiseksi... :-D

Tapahtumiin liittyvän toiminnanjohtajuuden heitimme kyläpäällikkö Jarin hartioille ja samalla me muut nyökkäsimme tasatahtiin, kun hän mainitsi tapahtumien talkootarpeesta. Juu-u, tottahan toki hänen ei yksin tarvitse tapahtumia järjestää... vaikka hänen tarmokkuutensa tuntien saattaisi sen jopa saada joskus tehtyäkin!

eija