Olet varmaan istunut joskus suoramyyntikutsuilla naapurisi luona, jossa esittelynsä alkajaisiksi tuote-esittelijä pyytää paikallaolijoita kertomaan, minkä esiteltävän tuoteryhmän tuotteen kukin jo omistaa ja mikä niistä on ollut paras ja käytetyin, ja miksi. Jokainen halutessaan siis pääsee kehumaan tuotetta yksi kerrallaan esittelijän puolesta, mikä on varmasti kaikkein tehokkainta mainosta muille paikallaolijoille ja parasta myynninedistystä. Naapurin suosittelema tuote olisi varmasti erinomainen myös minun käytössäni. Siispä ostan sen!

No, tämä oli vasta pohjustusta seuraavaan. Nimittäin tätä blogia saattaa käydä vilkaisemassa myös joku, joka suunnittelee oman kodin rakentamista, mutta puntaroi eri vaihtoehtoja vielä mihin rakentaa. Jokunen vapaa tonttihan meiltä vielä löytyy.

Niinpä pyydän sinua, jos olet nerkoolainen, kertomaan muille lukijoille mistä vuodesta lähtien olet asunut Nerkoolla ja mitkä olivat ne asiat, jotka painoivat eniten valitessasi asuinpaikaksi Nerkoon?

Toivon kommenttilaatikkoon vastausta kaikilta nerkoolaisilta lukijoilta. Markkinoimme siten yhdessä omaa kyläämme asuinpaikkana muille. Kiitos vastauksestasi etukäteen!

Eija