Eilen valtuustosalissa, Ylä-Savon Veturin järjestämässä Tehopaketti kylien kehittäjille -tilaisuudessa tiedotettiin mm. seuraavasta kylätoimintakoulutuksesta:

UUTTA POTKUA YHDISTYSTOIMINTAAN!

14.2. klo 18-21, Rahoitus ja varainhankinta,

16.3. klo 18-21, Hyvä kokous -miten se tehdään?

17.3. ja 22.3. klo 18-21, Tapahtumatuottajakoulutus/2 iltaa

Paikka: AHJO-Sali, Ylä-Savo Talo, Iisalmi,

Lisätietoja: Osaavat paikallistekijät –hanke, Marjo Valtanen, p. 040 706 5291 

-------------------------------------

OSAAVAT PAIKALLISTEKIJÄT on koko Pohjois-Savon alueella toteutettava kylien aktivoimis- ja valmennushanke. Sen toteuttajana on Maaseudun Sivistysliitto ry ja hankekordinaattori Marjo Valtanen.

Nämä aktivoimisillat kuuluvat luentosarjaan, jonka tavoitteena on saada yhdistysten ja kylätoimikuntien arkirutiinit sujuvammaksi ja nostaa kylien ja maaseutuyhdistysten toimijoiden osaamista seuraavalle tasolle. Osallistumalla voit vaikuttaa oman elinympäristöni arkipäivään ja viihtyvyyteen sekä kantaa vastuuta oman ympäristösi viihtyvyydestä ja toiminnoista.

-------------------------------------

Mielestäni tällaiset ativoimisillat ovat tervetulleita. Olisi mukavaa, jos muutama meitä nerkoolaisiakin tuonne lähtisi. Edellytyksenä ei ole kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluminen tai kylän hyväksi jo vuosia toimiminen. Riittää, kun olet kylätoiminnasta edes hitusen  verran kiinnostunut.

Koulutusillat ovat maksuttomia.

Kimppakyytiä halutessasi voit tuikata sähköpostia osoitteeseen [email protected]

-eija