Vuosien varrella kyläsivuja on tehty monenlaisia nerkoolaisten voimin. Esimerkiksi täällä olemme Ylä-Savon kylien joukossa.

Toivon, että Nerkoo on nyt siirtymässä uuteen ajanjaksoon ja helppokäyttöisen bloggauksen pariin, joka on oivallinen ja nopea tapa viestittää ja tiedottaa kylää koskevista asioista.

Tässä blogissa on tarkoitus jättää peruslöpinät kylästämme kertaamatta, sillä tarkoituksena on olla tätä päivää seuraava blogi. Toki joskus aiomme virkistää muistiamme myös menneistä miellyttävistä historian hetkistä. Joka tapauksessa, blogissa pyritään enemmän elämään tätä päivää ja bongaamaan niin Santurin töhryt kuin koulun iloisimmat hetket sekä totta kai tiedottamaan myös siitä, mitä kyläyhdistys on kulloinkin juonimassa.

Haen nyt hommaan mukaan paria asiasta kiinnostunutta kyläläistä, jotka myös saavat käyttäjätunnuksen ja salasanan tämän blogin hallitsemiseen ja opastusta siihen, kuinka helppoa kirjoitusten ja kuvien laittaminen on. Jos olet asiasta innostunut yhtä paljon kuin minä, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen nerkoo(at)wippies(piste)fi ja sovitaan jatkosta.

Tekstejä ja kuvia voi myöhemmin toki lähettää kuka tahansa nerkoolainen heille sähköpostitse ja ne julkaistaan blogissa kirjoittajan nimellä. Blogikirjoituksia voi myös kommentoida kuka tahansa lukija. Se on jopa tervetullutta ja tekee tästä vuorovaikutteista. Alkumetreillä blogi on vielä salasanan takana, kunnes löytyvät nuo pari asiasta kiinnostunutta "hallinnoijaa".

 

Kuva: Tervetuloa-mummukka Satuhahmot Santurilla -tapahtumassa 2006

Eija