Viikonlopun rallipuhvetin loppumakkaroita kärventäen kokoustimme kodalla ja valmistelimme mm. ensi maanantain vuosikokousasioita.  Paikalla olivat pj Jari, Seija, Asta, Tapsa, Sirkka, Rami, Eija ja "kuunteluoppilaana" Katja. Varsinaisia vakavia päätöksiä teimme viime vuoden tilinpäätökseen ja tämän vuoden talousarvioon liittyen, mutta sitten siirryimme pian iloisempiin asioihin.


Innostuimme haaveilemaan kuinka tämä uusi kyläblogi saa h i r v i t t ä v ä n suuren lukijakunnan ja tulee lisäämään kyläläisten vuorovaikutusta suunnattomasti, heh! Kävijälaskurihan sen totuuden kertoo. Ja se, että kuinka paljon saapuu kommentteja. Siis älä ujostele, vaan jätä terveisesi (siis kommentoi), vaikka ihan yhdellä lauseella, kiitos!

Lisäksi päätimme aloittaa kansainvälisyysprojektin suunnittelun, teemana liikunta. Visioimme jo kuinka tulevana kesänä ryhmä italiaanoja mammanpoikia on harjoittelemassa oman mamsellinsa (eukon)kantoa meidän santurissamme... Eli kumppania ryhmävaihtoon toisesta eurooppalaisesta kylästä aiomme hakea tämän kevään aikana ja siitä se yhteydenpito sitten matkaohjelman sisällön luomiseksi alkaa. Hankehakemuskuvioita ei meistä vielä kukaan tiedä tarkalleen, eikä minkä maan eläviä meille mahdollisesti saapuu tai mihin päin Eurooppaa ryhmä meikäläisiä seikkailee, mutta kyläsihteeri Päivi Puustisen (Ylä-Savon Veturista) opastamana me aiomme sen toteuttaa...

Myös esitys ikäihmisille tarkoitetun Wanhojen Aikojen Muisteloiltojen järjestämisestä sai kokousväeltä kannatusta. Esim. 3 kertaa keväällä ja 3 kertaa syksyllä. Ilmoitamme niistä tarkemmin, kun olemme löytäneet vetäjän. Vetäjäksi kaipaamme hyvän kuuntelutaidon ja puheenvuorojen jaon mestaria!

Santurin siistimis- ja männynkiskomistalkoot (!) päätettiin pitää la 16.5.

Eikä kaikki kokousasiat olleet vielä tässä, vaan sivusimme myös Satuhahmot Santurissa -tapahtuman esiintyjätilannetta, uuden hallituksen tulevaa konserttimatkaa jne. jne. Makkarat oli syöty, hiillos hiipunut ja puheet pidetty, kun kello tuli pykälään 20.10.!

Eija