Matti ja Liisa -lehdessä oleva tiedote tästä kyläblogista on saanut kävijälaskurin raksuttamaan edellisiä päiviä nopeammin, hyvä!

Huomasin hallintasivujen tilastoista, että tätä blogia on myös googletettu ja niin se vain haullakin näyttää jo löytyvän, hyvä sekin!

Toivottavasti tämä Nerkoon oma blogi saa aikaan vastaavanlaista innostusta muissa kylissä. Yhdelle ainoalle kyläblogille olen joskus osunut surffaillessani, joten vallan harvinainen tällainen taitaa olla. Normaaleja kyläsivuja löytyy tietenkin vaikka kuinka.

Kuten eilisessä lehtitiedotteessa kerromme, blogille on tyypillistä spontaanius ja henkilökohtaisuus. Yritämme päivittää tiheästi, eikä kirjoitusten tarvitse olla pitkiä ja perusteellisia. Tarkoituksena on keskittyä nykyhetkeen ja esitellä kylätoimintaa tämän päivän silmin. Välillä hurtilla huumorilla, välillä hyvin vakavasti. Kirjoittaja määritelköön tyylinsä itse.

Jos haluat jonkin kyläämme tai kylätoimintaamme koskevan asian esille, niin kirjoita ja/tai valokuvaa meille asiasi. Siirrämme sen sitten pyynnöstäsi viipymättä blogiin. Voimme toki ottaa myös käsinkirjoitettuja tekstejä tai paperivalokuvia vastaan, mutta digitaalisessa muodossa tekstit ja valokuvat ovat vaivattomampia siirtää.

Kirjoitusta voi vielä jälkeen päin halutessaan muokata. Ja sen voi myös poistaa helposti. Esimerkiksi aiomme pitää tulevia kokouksia -kategorian alle laitetut kokousilmoitukset blogissa vain siihen asti, kun kokous on pidetty. Sen jälkeen onkin aika kertoa jo samasta kokouksesta kokousterveiset. Mitään pitkiä kokouspöytäkirjoja ei ole tarkoitus julkaista, vaan kokouksien päätöksistä voi kertoa vapaamuotoisesti ja vaikka myös omasta henkilökohtaisesta näkökulmasta.

Jos tuntuu siltä, että et ole sananikkari, mutta pidät valokuvauksesta, voit lähettää valokuvasi vain lyhyen kuvatekstin kanssa. (Esim. aiheista kylämaisema, luonto, asuma-alueet...) Nekin otamme ilolla vastaan.

Älä mieti sitoutumista! Jokaisella meistä elämäntilanteet ja kiinnostuksen kohteet vaihtelevat. Välillä on halua ja aikaa osallistua vaikka kyläblogin ylläpitämiseen, mutta tilanne saattaa olla jo toinen kuukauden päästä. Jos blogi joskus hiljentyy, sen siirtäminen pois julkisuudesta käy näppärästi yhdellä klikkauksella!

Tervetuloa bloggaamaan!

Ja lopuksi kuva Satuhahmot Santurilla 2006 -tapahtuman yleisöstä.

1239258469_img-d41d8cd98f00b204e9800998eKuva ja teksti: Eija