Kyläyhdistyksen kokouksessa keskiviikkoiltana oli juuri päätösvaltaisuuden edellyttämä minimimäärä paikalla eli neljä henkilöä (Katja, Rami, Seija ja Eija). Kokouksen pj:ksi valittiin Eija, koska pj ja varapj eivät olleet paikalla. Kokousväen seuraan liittyi välittömästi makoilemaan myös rotukissa Paroni, joka on toinen Katjan kauniista näyttelykissoista.


kuva: Markus Tuhkanen


Kokouksessa käytiin läpi tilit 2011 ja toimintakertomus samalta vuodelta sekä kirjattiin alkaneen vuoden toimintasuunnitelmaa.  Rahastonhoitaja valtuutettiin sen perusteella laatimaan talousarvio 2012 esitettäväksi sääntömääräisessä vuosikokouksessa maaliskuussa.

Kokousväki päätti myös frisbeegolfradan rakentamisesta tulevana kesänä Santuriin sillä edellytyksellä, että rahoitus (yleishyödyllinen investointituki) onnistuu Ylä-Savon Veturi ry:n kautta.  Hankesuunnitelmaan, tarjouksiin ja muuhun hankehakemuksen aineistoon perehdytään seuraavan kerran 1.3.2012 vuosikokouksen jälkeen. Hankehakemus on jätettävä Ylä-Savon Veturille 16.3.2012 mennessä.

Lisäksi päätimme Tullaan tutuiksi –iltapäivän järjestelyistä laskiaissunnuntaina 19.2. Tarkoitus on kokoontua tuolloin klo 12-15 Santuriin ja kotaan mäenlaskun, ulkoilun ja päiväkahvittelun merkeissä. Kyläyhdistys tarjoaa kahvit, mehut ja tikkupullataikinat! Asiasta ilmoitetaan muistio-palstalla pari kertaa ja jaoimme alueet, jonka postilaatikoihin kukin käy pudottamassa pienet ilmoituslappuset. Tervetuloa siis laskiaissunnuntaina lämmittelemään, istuskelemaan ja turisemaan kotaan!  

Kyläyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään koululla to 1.3. klo 18.30 kahvitarjoilun kera. Tervetuloa sinnekin!

teksti: Eija